Workshop

Bling IT !
Voor jong en oud! Erg leuk als gewoon een gezellige avond hebben, voor het opleuken van bestaande spullen zoals kleding, tassen enz. Een ideetje voor een vrijgezellenfeestje, kinderpartijtje (vanaf 8 jaar), jubilia, teambuiling, enz. Creatief bezig zijn in een ongedwongen en heel gezellige sfeer onder het genot van een hapje en een drankje. Zie voor alle informatie 'Bling IT !' in de navigatie-balk links van deze tekst. Ook na deze workshop kunnen wij je van dienst blijven zijn. Wie weet is het de start van een leuke hobby?

Mozaïek IT !
Voor jong en oud! Het welbekende mozaieken met stukjes tegel. Wij gebruiken met name wandtegeltjes om de mooiste creaties te maken. Tijdens de workshop krijg je uitleg over de werkwijze en gaan we direct aan de slag. Ook deze workshop is enig voor een vrijgezellenfeestje, teambuilding voor medewerkers van bedrijven, verjaardagsfeestjes, kinderpartijtjes, of gewoon als gezellige bijeenkomst. Het zal je aan niks ontbreken en je neemt ongetwijfeld iets leuks mee naar huis. 

Junior Creatief
voor kinderen en hun begeleiders, over ontwikkeling en creativiteit met en voor kinderen. Een interactieve workshop met veel informatie over ontwikkeling, communicatie en samenspel. Deze workshop wordt in twee delen gepresenteerd; eerst een uitleg aan de volwassenen en daarna met de kinderen knutselen !

Hoogsensitieve kinderen
Voor ouders en begeleiders van hoogsensitieve c.q. hoog gevoelige kinderen. Wat is hoogsensitviteit? Hoe herken je het? Wat zijn de kenmerken van een hoogsensitief kind? Hoe ga ik daarmee om in de opvoeding? En hoe gaat dat op school? Hoe ga je daar positief mee om?

Volwassen Hoogsensitief
Voor volwassenen die hoogsensitief zijn, en/of voor partners van hoogsensitieve personen, die daar meer over willen weten. Wat is hsp (high sensitive person) precies? Hoe is het om hooggevoelig te zijn? Hoe uit zich dat? Hoe herken ik het? Hoe geef je er de juiste positieve draai aan?