Home

Van harte welkom op de website van Wen's Coaching. Dé Coachingspraktijk voor Coaching, Workshops en Cursussen. Op deze site kun je informatie vinden over wat de praktijk inhoudt, wat de mogelijkheden zijn enz. Lees het gerust eens door. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Wen(dy) zelf.


Wat is Coaching eigenlijk? 
Coaching is het onder begeleiding werken naar een verbetering van je leefomstandigheden. Een coach stimuleert je om te streven naar het oplossen van recente, actuele problemen en helpt je om te komen tot jouw doel. De coach zal je willen leren kennen en zal afhankelijk van jouw doel, je handvatten aanreiken om dat doel te bereiken. En dat volledig afgestemd op je eigen persoonlijke situatie. Je wordt gestimuleerd en aan het werk gezet om daar te komen waar je wilt zijn. Als het moeilijk wordt, zal de coach je steunen en je net dat duwtje in de rug kunnen geven om je wilskracht te prikkelen en uiteindelijk van je wens werkelijkheid te maken. 

Waar staat deze praktijk voor? Wen's Coaching is gebaseerd op een persoonlijke benadering. Streeft naar behoud van eigenheid van jouw persoon en heeft een sterke voorkeur voor een infomele en no-nonsense aanpak. Het gaat om degene die gecoacht wordt en niet om wat anderen vinden. Wat is voor jou belangrijk? Op alle gebied van je persoonlijke leven kun je 'vastlopen'. Denk aan bijvoorbeeld de combinatie van werk en privé; gezinssituaties; veranderen van baan; zelfontwikkeling; opvoeding van de kinderen enz. Wen's coaching is er voor jou en voor wat jij belangrijk vindt!


Workshops?
Wen's Coaching organiseert lezingen, workshops en cursussen. Workshops zijn informatieve en interactieve bijeenkomsten. Je wordt niet alleen geinformeerd en bijgepraat over betreffend onderwerp maar je wordt ook aan het werk gezet. Het streven is en blijft om deze workshops laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk te houden. Het doel van iedere workshop is dat je er iets aan hebt, er iets blijft hangen, je er dus daadwerkelijk iets van leert. Maar ook dat er een leuke, gezellige bijeenkomst van gemaakt wordt. Er wordt gelachen en soms vloeit er een traan. Er wordt veel gedaan, ondernomen. Je treft mensen, snijdt soms nieuwe onderwerpen aan en alles is bespreekbaar. Niks is gek! 


Cursussen?
Soms blijkt het bijwonen van een informatiebijeenkomst of het volgen van een workshop niet voldoende. En soms wil je gewoon meteen meer weten over een bepaald onderwerp. Voor die mensen bieden wij korte cursussen aan. Met name over de opvoeding van kinderen en over hoogsensitiviteit van zowel volwassenen als kinderen, geven wij cursussen. Deze cursussen zijn heel laagdrempelig en worden op informele wijze gebracht. Het belang van jou staat voorop. Je wilt iets leren en dat gebeurt dan ook. Dit neemt echter niet weg dat de sfeer binnen de groep ook als belangrijk wordt ervaren. De cursussen zijn nooit langdurig. Het zijn korte, leerzame cursussen. 

Specialisatie?
Wen's Coaching is gespecialiseerd hoogsensitiviteit in brede zin. Hooggevoeligheid bij kinderen en volwassenen, voor ouders, begeleiders, kinderen zelf (alle leeftijden), pedagogisch medewerkers, kinderdagverblijven, naschoolse opvang, tussenschoolse opvang, gastouders, leraren, consultatiebureaus, enz. In aansluiting hierop heeft Wen's Coaching zich toegelgd op Mensgericht Coachen en op de begeleiding van gezinssituaties, ADHD en ADD, opvoeding, combinatie van werk en privé en begeleiding van schoolgaande kinderen. En laten we partners niet vergeten! Partners van mensen die hulp nodig hebben raken vaak wat op de achtergrond en hebben zelfs de neiging zichzelf weg te cijferen. Terwijl zij net zo belangrijk zijn.

 

Kom gerust eens praten!